//ILOVEU\\
TiReD

Selasa, 23 Ogos 2011|| 0 KOMEN.Tekan sini untk komen

Hye Yuhuu
huyyyyehh :)
Penatnyer -__-
Nana baru lepas pergi shopping nih .
heehe beli bahan nak buat kuih raya .
dengan harapan Nana nak buat kuih raya nanty . heehe
nak try buat dari air tangan sendiri , tp mama kene tolong la , "MAMA ,YOU HELP ME TAU "
*sayang mama . muah :*
oke-oke . and then sebelum tuh , kite orang pergi cuci gambau . hoo .
cantik gmbr i *ceh ko jgn perasan la Nana ^_^ *oke what eva -_-
Penat betul harini , tengok tuh , Nana xtido tido lagi . padahal esok nak sekolah . haha . Habes la esok mata bengkank punyelah. *Grenti -_- .
Jangan ada orang cakap aku nanges sudah la . haha hoho.
tapi serius memang harinie penat giler , petang tadi lepas balik sekolah pun keluar gak , pergi ambil cermin mata . huhu xlawa langsung . *Nyesal -_- .
tapi xpe , aku Bersyukur je adew kan , dari orang yang tak de . :)
emmm . dah . Nana dah penat nih . nak tido . heehe . Lastly , :* MUah :)


Older Post | Newer Post
♥Mynufnang

♥ Si GaDis ♥

Instagram   
NaNa Ameer
18 years old
SINGLE
email: nurjannahameer@yahoo.com
Just a simple girl . annoying .. dan teramat suka tonton cerita korea. hehee ..
saya GADIS SupERmaN !


Say HI♥!

Welcome to my
free html visitor counters
little stalkers.
. . . . . . . .
 org sedang bergolek-golek

TOLONG TINGALKAN JEJAK ANDA YG ADA BLOG SAJA bkn tinggalkan link JUALAN anda !!



My BabY bOO ♥


LovelyPearlShawl♥


INSTAGRAM : @LOVELYPEARLSHAWL (atau klick gambar untuk ke Instagram)
FACEBOOK : LOVELYPEARLSHAWL
-affordable price
-customade and readymade tudung bawal,shawl,veil


Holla :]♥ !