//ILOVEU\\
Kawan saya balas dendam .

Isnin, 12 September 2011|| 0 KOMEN.Tekan sini untk komen

hye - hye . hooyeeh :)
hari ini nana gembire sikit dari hari lain lain .
nak tahu kenapa ?
nana pun xtahu kenapa .
:)
tuu hah , TAJUK tu .
ape kes nana ? heehe .
xde lah , ni hah kawan bff nana balas dendam nana -_-
smpai aty die. haha . nak dengar cerita ? jum2 .
Harituh 2 hari die x bukak fb .
Nana mase tuh sngat boring , so nak buli seorang kawan nana nih ^_^
nana like semua gambar die . nana komen semua gmbr die . haha
die bukak je fb die , dia memekak .
Die kate "peh jana! 99 NOTIFICATION ?! bek ko buat smpai 100 ! penat aku ah" bla bla bla
 NOTIFICATION die dh rosak katenyer
nana seperti biasa , memekak kan telinge ^_^ lallala haha rosakk ke ? padan muke ;P
so on ..
tiba nyer hari ini nana ngah on9 , dia pun on9 .
nana tnggal kan fb tak berapa minitpun , datang je ,,, hah!

hahaha . kemain banyak lagi ea die buat -_- .
dengan masa sekejap lak tuh . atooooii -_-
nak tengok die ? jap . 5secs .
die cntik . die comel . die funny . nih ha
|
|
* eh2 sotong ?
hahhah . maaf saya tersilap ^_^
|
|
yeah . !
nie die . kwan baik aku tuh :)
cantik kan :)
die lah yg balas dendam SAYANG kat aku hahaha .
*lepasnih mmg penat lah aku nk bukan satu2 notification tuh -_-



Older Post | Newer Post
♥Mynufnang

♥ Si GaDis ♥

Instagram   
NaNa Ameer
18 years old
SINGLE
email: nurjannahameer@yahoo.com
Just a simple girl . annoying .. dan teramat suka tonton cerita korea. hehee ..
saya GADIS SupERmaN !


Say HI♥!

Welcome to my
free html visitor counters
little stalkers.
. . . . . . . .
 org sedang bergolek-golek

TOLONG TINGALKAN JEJAK ANDA YG ADA BLOG SAJA bkn tinggalkan link JUALAN anda !!



My BabY bOO ♥


LovelyPearlShawl♥


INSTAGRAM : @LOVELYPEARLSHAWL (atau klick gambar untuk ke Instagram)
FACEBOOK : LOVELYPEARLSHAWL
-affordable price
-customade and readymade tudung bawal,shawl,veil


Holla :]♥ !