//ILOVEU\\
Cara untuk membangunkan orang YANG LIAT NAK SAHUR

Jumaat, 27 Julai 2012|| 4 KOMEN.Tekan sini untk komen


#Sumber : Encik Google#

TIPS KEJUTKAN ORANG BANGUN SAHUR yg agak MENCABAR hihi
#Untuk orang yang liat nak bangun sahur #

1. Pegang anak jari kiri atau kanan sambil memanggil nama dia perlahan2
2. Sentuh bahu orang yang tidur tu dan goyangkan perlahan lahan sambil panggil nama dia ...
3. Renjis air kat muka dia ...
4. Tampar tampar manja pipi dia ..
5. Tutup kipas/air cond

Tapi kalau still tak ada effect,
1. Jerit nama dia sekuat hati...
2. Gigit ibu jari kaki dia, macam hantu toyol gigit
3. Simbah air sebaldi, kalau boleh air rendam baju dalam dan stokin busuk korang
4. Tarik rambut dia sampai jatuh dari tilam
5. Goyang badan dia kuat - kuat dan jerit 'tsunami!' tsunami!

Tapi kalau still tak ada effect gak,
1. Pergi kat telinga dia .. then sebut maa rabbuka! sambil seru nama dia banyak - banyak kali ..
2. Pergi dekat dengan dia dan baca je surah Yaasin ..!

Tapi kalau still tak ada effect gak .. Ni je la cara terakhir
1. Panggil je orang masjid atau surau untuk uruskan...kerana Tuhan lebih menyayanginya .. Innalillahi wa inna ilaihi roji un ..
With love ,

Label: ,



Older Post | Newer Post
♥Mynufnang

♥ Si GaDis ♥

Instagram   
NaNa Ameer
18 years old
SINGLE
email: nurjannahameer@yahoo.com
Just a simple girl . annoying .. dan teramat suka tonton cerita korea. hehee ..
saya GADIS SupERmaN !


Say HI♥!

Welcome to my
free html visitor counters
little stalkers.
. . . . . . . .
 org sedang bergolek-golek

TOLONG TINGALKAN JEJAK ANDA YG ADA BLOG SAJA bkn tinggalkan link JUALAN anda !!



My BabY bOO ♥


LovelyPearlShawl♥


INSTAGRAM : @LOVELYPEARLSHAWL (atau klick gambar untuk ke Instagram)
FACEBOOK : LOVELYPEARLSHAWL
-affordable price
-customade and readymade tudung bawal,shawl,veil


Holla :]♥ !