//ILOVEU\\
Simple giveaway by Izza Sakura

Rabu, 27 Mac 2013|| 5 KOMEN.Tekan sini untk komen

Syarat-syarat penyertaan :

1) Letak banner dan linkkan *DONE*

2)Nyatakan kelebihan blog anda,terangkan secara kretif dan padat *DONE*

Syarat yang kedua ni ialah Nana harus letakkan kelebihan blog sendiri kan ,, emm haha ., ni yg susah ni.. apee eh nak ckp? Syok sendiri tak kan ,, jangan nyampah kat Nana pulak tau :( .. 
hee Let's go.

Blog Nana ni senang pembaca nak cari post2 tentang mereka nak , sebab Nana ada letakkan label disetiap post yang Nana sudah update . Nana juga ada kongsi-kongsi tentang novel-novel yang Nana penah baca ,, lagi2 novel karya Siti Rosmizah .. Apa yang nana suka , nana minat , nana akan kongsi kat blog Nana .. Baru-baru ni . cerita yang top iaitu cerita setia hujung nyawa dan cerita Cinta kau dan aku pun , nana ada kongsi sedikit dalam blog Nana ni .. Selain tu , Gambar2 artis ke yang Hancem ,, hehee Kpop yang Nana suka pun Nana ada letakk ..Nana suka minho Shinee !! Nana rasa salah satu  sponser contest ni ada suka minho gakk ,, hehee minat kita samalah .. Untuk ape nana letak gambar2  artis ni? saje je hehee takde lah bosan nanti asyik baca tanpa ada gambar comel2 kan .. Nana juga kadang-kadang suka share tip-tip, fakta ,,rahsia-rahsia yang sepatutnya anda tahu pun Nana ceritakan dalam ni .. Sebagai contoh , Nana penah kongsi tentang fakta menarik tentang haiwan yang paling nana takut iaitu L I P A S !! 
Nana rasa ,, blog nana ni jugak senang loading , ringan dan tidak lambat untuk pembaca nak baca-baca kat blog nana ni kan .. hehee .. Dan mybe background Nana ni yg berflower-flower vintage .. Emm ape lagi kelebihan blog Nana ehh ,,Emm nana jugak selalu kongsi kan tentang budak dalam gambar bwah ni .. SELALU :D
Hah budak tu lah ,, heehe si ZIYADH IMAN ni anak buah Nana .. And Then  yang terakhir ,,selain Nana suka cerita pasal budak kecik ni , Nana juga suka cerita tentang aktiviti nana keluar ke , atau pun aktiviti sekolah . dan setiap aktiviti-aktiviti yang nana share , mestilah Nana sertakan dengan gambar sebgai bukti dan tak lah pembaca bosan sangat kan nak baca entry saya je  kannn...

3)Follow blog sponser-->
  / Alyaa  / Pinky winky  / Fasihah / Natasya / airen   *DONE*

4) Like and letak url di tempat komen setelah awak like,, tekan banner tu untuk ke contest tu *DONE*



With love , 

Label:



Older Post | Newer Post
♥Mynufnang

♥ Si GaDis ♥

Instagram   
NaNa Ameer
18 years old
SINGLE
email: nurjannahameer@yahoo.com
Just a simple girl . annoying .. dan teramat suka tonton cerita korea. hehee ..
saya GADIS SupERmaN !


Say HI♥!

Welcome to my
free html visitor counters
little stalkers.
. . . . . . . .
 org sedang bergolek-golek

TOLONG TINGALKAN JEJAK ANDA YG ADA BLOG SAJA bkn tinggalkan link JUALAN anda !!



My BabY bOO ♥


LovelyPearlShawl♥


INSTAGRAM : @LOVELYPEARLSHAWL (atau klick gambar untuk ke Instagram)
FACEBOOK : LOVELYPEARLSHAWL
-affordable price
-customade and readymade tudung bawal,shawl,veil


Holla :]♥ !