//ILOVEU\\
01 02 2013 - Happy BirthdaY to me ~

Jumaat, 8 Februari 2013|| 1 KOMEN.Tekan sini untk komen

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Yehaaa lama gila gila tak update blog huhu ,,

Sebab ape lama tak update blog?
Sebab tak ada cerita yang nak diceritakan ,, hehee

Happy birthday to me :D
haha Semalam 1 Februari 2013 , birhday sy yang ke 17 tahun , Alhamdulillah :)

Terima Kasih sangat yang ingat dan wish kat saya ,, tak kisah lah yang wish kat Laman Sosial atau pun wish depan2 ,, hehee.. Semalam(1FEBRUARI) datang je sekolah , kawan2 jerit Happy Birthday ,, Yehaa.. Terima Kasih kawan-Kawan ..

Malam tu dak Tqa bagi video monyet ,, haha comel
video

Orang yang paling banyak bagi aku mesej happy birhday , dak Tieka(sotong) , malam tu bg dlm 2,3 msj , pagi-pagi tu pulak , masa sy nak siap2 gi sekolah , die anta nak dekat 2o lebih mesej ,, haha .. masa balik sekolah tu nk dekat 30 lebih ,, haha ,, membazir kredit betul budak ni =.=" haha

Yang lain-lain ada gak bagi mesej , yang terharu kawan rapat sekolah rendeh pun masih engat bufday nana ,, sangat terharu , pikir dia(TAKBIRAH) dah lupekan Nana :"( ,,

BANYAK HADIAH TAK DAPAT?
Haha tanya , jawab sendiri ,, *tutup muka haha ..

Banyak kot ,, heeehe tak tahu nak jawab ,, best dapat hadiah ahaha ..
nak tengok tak? kelip2 mata .. heee

kejap...
1..
2..
3..
TADAAA!!


*my original darling ,, thank syg ,, sayang kau weyhh .. sebelum tidur ,, aku golek2 tonggeng kan dia hehee .. TQA AMD bg :*

*Adik tersayang bagi ,, EYRA ROSLI ,, untuk dia heyy untuk dia hehee .. thanks syg

AMACAMM? heeeyehaaaa .. semakin gemuk lah aku makan cokelat tu *monolog dalaman* hahaaa

Lepastu , balik sekolah ,, hang out jap .. tengok cerita JUVANA dgn IQA ,, GEMPAK !!!
*maka tercatat lah 1Februari2013 kat tiket wayang* haha
#inisemuapoyo!!



*DIA YANG TEMANKAN AKUU ,, HEHEE .. sayang dia ,, heyy ,, sayang dia heyyy..kawan dah hampir 10tahun tp baru ni first time kuar dgn dia selalu lepas at sekolah je ,, bestfriends jugak ni ;D
 JUVANA ,,Amacam? huhu ,, memang best hehee..ENJOYY !! ^_^
thanks ye korang ,, syg korang ;)
#ALHAMDULLILAH UMUR AKU MASIH PANJANG , DAN DAH GENAP 17TAHUN PUN , ESPEYEM(SPM) OKAY HAHA

*post ni dah lama simpan kat dlm draf huhu


With love ,



Label: , ,



Older Post | Newer Post
♥Mynufnang

♥ Si GaDis ♥

Instagram   
NaNa Ameer
18 years old
SINGLE
email: nurjannahameer@yahoo.com
Just a simple girl . annoying .. dan teramat suka tonton cerita korea. hehee ..
saya GADIS SupERmaN !


Say HI♥!

Welcome to my
free html visitor counters
little stalkers.
. . . . . . . .
 org sedang bergolek-golek

TOLONG TINGALKAN JEJAK ANDA YG ADA BLOG SAJA bkn tinggalkan link JUALAN anda !!



My BabY bOO ♥


LovelyPearlShawl♥


INSTAGRAM : @LOVELYPEARLSHAWL (atau klick gambar untuk ke Instagram)
FACEBOOK : LOVELYPEARLSHAWL
-affordable price
-customade and readymade tudung bawal,shawl,veil


Holla :]♥ !